Wow! Bykirken kulturskole i Tønsberg utvider med flere sanglærere!

Bykirken kulturskole i Tønsberg utvider med flere sanglærere! Vi er stolte av å ha to dyktige sangpedagoger som underviser i Complete Vocal Technique (CVT) på Bykirken kulturskole.

 

 Møt våre flotte sangpedagoger. 

Sølvi Anne Baarnes | Vokal 

Sølvi Anne er sanger og sangpedagog med utdanning fra Complete Vocal Institute i København/Oslo. Sølvi Anne synger mange sjangre, men har en forkjærlighet for soul og gospel. Med fokus på Komplett sangteknikk hjelper hun stadig flere sangere på alle nivåer i å bruke stemmens mange muligheter på en måte som er sunn! Teknikken passer alle stilarter og gir deg gode verktøy til å kunne bruke stemmen nøyaktig slik du ønsker. Musikkglede er i sentrum når Sølvi Anne underviser teknikk, formidlingsteknikker og improvisasjon til sangelevene i Bykirken Kulturskole!

 

Susanne Akerø-Kleven | Vokal

Susanne er utdannet sanger og sangpedagog ved Complete Vocal Institute i København, og innen musikk ved Høgskolen i Oslo. Hun har jobbet som freelance sanger siden 2003, og deltatt i flere tv-program med sang og som korist.

Susanne jobber nå som sanger og underviser barn i sang, musikk & kor i Åssiden kirke, på Skoger skole, ved Drammen Kulturskole, ved Dansesonen i Asker . Hun har også vært sanginstruktør for Drammen Barne- og Ungdomsteater, og hatt feriekurs med både sang, dans og teater på kulturskoler og Skoger skole.

Susanne har bred erfaring når det gjelder sjanger, men er ekstra bevandret i soul, pop & gospel. Susanne bruker Komplett sangteknikk når hun underviser i sang, og fokuserer på sangglede og det å synge på en sunn måte for stemmen. Vi lærer alle på forskjellige måter, og dette streber hun etter beste evne å imøtekomme ved å bruke ulike metoder, verktøy og rytmikk. Hun underviser også formidling og improvisasjon, og hjelper sangerne å finne sitt eget uttrykk.