Våre lærere

VÅRE LÆRERE

KENNETH ERIKSEN
er utdannet innen musikk og produksjonsledelse, og har over 15 års erfaring som musiker, produsent og produksjonsleder. Han har i tillegg lang erfaring som musikklærer fra folkehøyskole og grunnskole. Kenneth er en multi-instrumentalist med fokus på piano, gitar, bass og trommer. Han brenner for spilleglede, sampill og at elevene tilegner seg en helhetlig og allsidig musikalsk forståelse! Kenneth Eriksen er daglig leder for Bykirken Kulturskole der han også underviser i Piano, Gitar, Bass, Gitar gruppeundervisning og Musikkproduksjon Innføringskurs.

SØLVI ANNE BAARNES
er sanger og sangpedagog med utdanning fra Complete Vocal Institute i København/Oslo. Sølvi Anne synger mange sjangre, men har en forkjærlighet for soul og gospel. Med fokus på Komplett sangteknikk hjelper hun stadig flere sangere på alle nivåer i å bruke stemmens mange muligheter på en måte som er sunn! Teknikken passer alle stilarter og gir deg gode verktøy til å kunne bruke stemmen nøyaktig slik du ønsker. Musikkglede er i sentrum når Sølvi Anne underviser teknikk, formidlingsteknikker og improvisasjon til sangelevene i Bykirken Kulturskole!

INGUNN SØRLI ØKSNES er fiolinist og musikkpedagog. Hun har utdanning fra NTNU og Høgskolen i Staffeldtsgate, med mastergrad i musikkvitenskap og Praktisk Pedagogisk Utdanning. Med bakgrunn i folk-tradisjoner som irsk, norsk og bluegrass, men også i klassisk tradisjon, blir fiolinundervisningen variert og både gehør-og notebasert. Målet er å tilrettelegge undervisningen etter elevenes interesser og evner slik at musikk blir moro. Da blir også samspill en viktig del, Ingunn akkompagnerer ofte elevene med fiolin eller piano og legger til rette for samspill mellom fiolinelevene om mulig. Ingunn er også den du vil møte på Minimusiker for de aller minste, hvor lek og musikkglede er kjernen. Hun har selv utviklet Minimusiker, både musikken og det pedagogiske opplegget.

KRISTIAN GROSTAD er sanger, gitarist og låtskriver. Han har bachelorgrad i utøvende sang fra Høgskolen i Staffeldtsgate, og mastergrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. I tillegg til å skrive og jobbe med egen musikk, har han også vært aktiv i gospelkormiljøet i Oslo som medlem av korene Mosaic og Safari. Som soloartist har Kristian gitt ut 3 singler, og spilt en rekke konserter i Norge de siste årene.

Kristian underviser i gitar og låtskskriving i Bykirken Kulturskole.